“Ne rohanj, és ne emészd magad. Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.” (Walter Hagen)

2011. július 1., péntek

Happy Holiday!

Mint észrevettétek kissé ritkultak a bejegyzéseim, ennek egy oka van, eléggé sűrű volt az elmúlt pár nap! Ez gondolom nem csak velem esik meg! 
Most megint eltűnök egy hétre, de szerencsére most pozítiv oka lesz, ugyanis kicsit szabadságolom magam! Jól jön már egy kis pihenés, ha visszatérek újult erővel vetem magam bele a feladatokba és bizonyára kipattan majd egy két új és fantasztikus ötlet a fejemből! Az biztos hogy a lelki békém már megvan és egy utazás csak javíthat rajta. Olyankor lelassul minden és még jobban élvezi az ember az élet apró örömeit. És végre a szerelmemmel lehetek!  Mondjuk nekem a hétköznapok része is a lassítás, szeretem figyelni a felhőket,  hosszan beszívni a virágok illatát, figyelni az állatokat...Ja és ehhez nem használok semmilyen szert, ha valakiben felmerülne a gyanú! :) Ezt a lassítást mindenkinek javaslom, mert ebben a rohanó világban kell egy kis kikapcsolás, legalább egy percre!
Na de nem megyek el egy kis mese nélkül! Amikor Budapest felé tartottunk, egyszer csak arra lettünk figyelmesek hogy az autó hátulja kicsit lesüllyedt. Hátranéztünk és észrevettünk néhány potyautast! Nem tudtunk megállni útközben, de mikor megérkeztünk kérdőre vontuk kisbarátainkat! Elmondták hogy a fővárosba akartak eljutni, mert még nem látták és kiváncsiak voltak a nevezetteségekre, de mivel senki nem vette fel őket fölugrottak a mi autónkra. Természetesen nem tudtunk haragudni rájuk!
Olívia az elefántnő

Zümike

Rafi a röfi

Remi, a vicces szarvas

Tobi, a visszahúzodó teknőc

Zsebmacs
Ők tehát textilfalva legújabb lakói, hiszen visszafelé jövet ők is velünk tartanak majd egy hét múlva!
Nemsokárra jövünk...
Üdvözlettel: Pöti

Nincsenek megjegyzések: