“Ne rohanj, és ne emészd magad. Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.” (Walter Hagen)

2011. július 9., szombat

Valóra vált álmok

Életem egyik legnagyobb álma vált valóra a héten, hiszen olyan helyeken jártunk amiket eddig csak képeslapon láthattunk! A görögök életmódja nekem nagyon tetszett, mert bár keményen dolgoznak a tikkasztó hőségben is, azért van valami velük született nyugalmuk és kedélyességük. A sziesztát szigorúan betartják, élvezik az életet, de mégis szenvedélyesen élnek. A tenger, a hegyek meseszépek, az utak veszélyesek és hátborzongatóak itt-ott, az emberek kedvesek és a kecskék mekkegésétől hangos a környék, amitől kicsit otthon is érzed magad.. Na és az építészet sem gyenge, a görögök tudnak házat építeni!
Mindennap újabbnál újabb kalandokat éltünk át és minden perce egy csoda volt! Nehéz volt elszakadni ettől a varázslatos helytől, de bízunk benne egyszer visszatérhetünk talán! Addig is marad az álmodozás és az emlékek, a víz tündökléséé, a nap szárító melege, a sós tenger íze és érintése a bőrön, az olajfák és citromligetek árnyéka és a fenséges ízeké..
kolostor Zakyntos szigetén
Navagio-hajóroncs

búvárok kedvenc helye

görög templom

görög sétálóutca


Ilyen szín nincs is

Pöti az olajfa árnyékában

azúrkék öböl
Azt hiszem a képek magukért beszélnek...
Most már jöhet a munka újult erővel, hiszen testileg-lelkileg teljesen feltöltődtem! Lehet újra böngészni, mazsolázni a blogban, hiszen jövök újabb meglepetésekkel!
Üdvözlettel: Pöti

Nincsenek megjegyzések: