“Ne rohanj, és ne emészd magad. Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.” (Walter Hagen)

2011. július 14., csütörtök

Hétköznapi bosszúságok

Az embernek vannak nagyratörő álmai! Elképzeli lépésről-lépésre, beleéli magát, boldog attól hogy így is lehetne és bízik benne hogy minden gördülékenyen megy majd! Aztán jönnek az akadályok, egy, eztán több! Kicsit kedvét szegi, de gondolja nem baj a cél érdekében megéri egy pár kisebb kellemetlenség és csak reménykedik hogy nem jön több! Most kifejezetten a bürokrácia hatalmáról beszélek, aminek a kisember teljesen ki van szolgáltatva! Nem tudom hogy ez más országokban mennyire jellemző, de itt annyira tipikus, hogy mikor be kell mennem egy bankba vagy más hivatalba már szinte biztosra veszem hogy várakoznom kell és valami kellemetlenség biztosan ér! Közben a "nagyhatalmú" hivatalnokok kávézgatnak és nevetgélnek, te meg csak ülsz ott és pislogsz! Persze vannak kivételek itt is, vannak olyan humánus köztisztviselők, akik együttéreznek a kishalakkal. Üdv neked aki az álomból a valóságba pottyantál!
Most éppen pengeélen táncolok a Művészetek Völgyével kapcsolatban éppen a fent említett dolgok miatt..Talán az utolsó percben dől el jelen leszek e ezen a jelentős eseményen! De nagyon bízom benne, hogy igen! Ha mégsem sikerülne nagyon csalódott leszek, de egy napnyi bömbölés és egy napnyi dühöngés után majd újabb terveket szövögetek! Az egyiket már el is kezdtem építgetni, nem nagy titok, egy webshop lenne az! A többit meg majd meglátjuk....
Vannak egyébként újabb varrományok, de azokat holnapra tartogatom! Most még egy kis emlék...
görög ajándékbolt-kirakat

bolt belül-sajnos zárva volt

"kapualj"

kecskécskék
Egy ilyen bolt vagyis hasonló lenne az én álmom is! Még most is a múlthét hatása alatt vagyok, bocsánat! Bár amilyen ez  a pár nap volt, hamar sikerül visszarázódnom a hétköznapi, magyar életbe!
Üdvözlettel: Pöti
Uí.: Holnap is nézzetek be estefelé, lesz pár meglepi!

Nincsenek megjegyzések: