“Ne rohanj, és ne emészd magad. Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.” (Walter Hagen)

2011. augusztus 17., szerda

Gyurmalógia

Most egy mikrovilágba kalauzollak titeket, remélem elnyeri tetszéseteket!
Gyerekkorunkban bátyámmal nagyon sokat gyurmáztunk, mindenféle sárkányokat és állatokat formáztunk meg és jókat játszottunk! A gyurmázás egyébként is fejleszti a gyerekek kézügyességét-van amikor a felnőttekét is-hisz viszonylag apró részeket kell megmintázni jól! A gyurmaékszer készítésével is próbálkozom több-kevesebb sikerrel, de most ezen volt a hangsúly!
Sokan gondolhatjátok hogy eléggé unatkozhatok, ha ilyesmit csinálok, ami részben igaz is, de inkább úgy fogalmaznék, hogy lekötöm magam, mert másképp becsavarodnék! Mivel a minden szempontból (a munkáltató és az én szempontom)megfelelő állás még nem jött szembe, így próbálom hasznosan eltölteni az időmet..
A másik hasznos elfoglaltságomnak remélhetőleg hamarosan pont kerül a végére, de erről babonából inkább nem írnék többet!
És akkor íme gyurmafalva!
Pöti gyurmái



Nagyszülők és kisállataik

Falusi csendélet kiégethető gyurmából

Nagymami és nagypapi
Őket sikerült készítenem kiégethető gyurmából! Először malacka került elő a kezeim alól, azután bari és úgy gondoltam akkor lehetnének gazdáik és egyéb háztáji társaik. Végül lettek a fák és a házikó már csapatmunka volt, mert a barkácsolás sohasem ment túl jól...És még most sincs kész teljesen, mert még eltudnék képzelni néhány dolgot amik még kerekebbé tennék a képet...
És még mindig biztatnék mindenkit hogy regisztráljon rendszeres olvasónak, nem bánja meg!
Üdvike: Pöti

Nincsenek megjegyzések: