“Ne rohanj, és ne emészd magad. Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.” (Walter Hagen)

2011. október 12., szerda

Angyali apróság

Amióta a melegből átváltott az idő ilyen borongós, szeles dologgá valahogy kevesebb affinitásom van bármihez is! Mondjuk az sem mellékes hogy kedvenc varrógépem szervizbe került, de most más dolgok kötik le a figyelmemet...Főként az álláshirdetéseket böngészem egész nap és agyalok hogy mihez kellene kezdenem és ez nem tölt el jó érzéssel! Nem túl biztonságos érzés...Tudom sokan vannak most hasonló helyzetben és bizonyára ők is hasonlóan éreznek...És bárki bármit mond is és úgy gondolom ebben az országban nagyon nehéz élni és boldogulni! Csak reménykedni lehet hogy ez majd megváltozik hamarosan és lesznek munkahelyek és be lesz fizetve minden hitel és lesz házunk, lakásunk, normális életünk...
Bocsánat de ezt most ki kellett adnom magamból, mert nyomaszt, de ettől függetlenül nem vagyok elkeseredve és nem adom föl, csupán vannak nehezebb napok és a mai pont olyan. 
Talán ez a lelkiállapot ihlette ezt a parányi angyalkát mintegy biztatásképp!
Filcangyalka

Angyalka filcből
Ezt most kézi varrással készítettem, de így még értékesebb, mert benne van a szívem-lelkem! Kicsit ugyan nyomi lett, de nekem pont így tetszik!
Szebb jővőt mindenkinek!
Üdv: Pöttöm

Nincsenek megjegyzések: