“Ne rohanj, és ne emészd magad. Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.” (Walter Hagen)

2011. szeptember 30., péntek

Önbizalom és fejlődés

Vannak dolgok, amik akkor történnek meg az emberrel, amikor nem is számít rá...Vagy olyasmi történik, amire nem is gondolt...Sokszor képesek vagyunk nem bízni saját magunkban és már úgy is közelítünk a dolgokhoz hogy megpróbáljuk ugyan, de lelkünk mélyén úgy gondoljuk, hogy semmi esélyünk....Aztán mégis történik valami! És a legjobban mi magunk lepődünk meg! És rájövünk hogy mi voltunk az egyedüliek akik nem bíztunk eléggé önmagunkban és mindenki más képesnek tartott minket a feladatra. És akkor egy pillanatra elgondolkodunk, hogy miért is van ez így. Mi miatt nincs elég bizalmunk önmagunkhoz? Biztos vagyok benne, hogy ez egy olyan képesség amit el lehet sajátítani, természetesen kemény munkával jár, de meg lehet tanulni!
Mindig csodálkoztam rajta hogy sok embernek honnan ered vajon az a hihetetlen magabiztossága, amit egyébként semmi nem is indokol! Nem mertem még megkérdezni...De valószínűnek tartom ez a szülői ráhatás kérdése is, mert az alapképességeket csak a szülő tudja felépíteni egy gyerekben, aki ha felnő ezt már viszi magával. A másik a színjáték...Na és nem utolsósorban a magunk felépítése! A legkeményebb feladat!
Na de hogy ne csak filozofáljak, ismét van pár képem! Most két újabb ajtódíszt fejeztem be és mind gazdára talált! Általában a lakás színeihez igazodom színben és hangulatban, ahová készül és másodsorban a leendő tulajdonos további kéréseit, elképzelésit is szem előtt tartom!
Íme!
Kék-zöld kockás ajtódísz kiskutyával

kék macskás ajtódísz

kutyás ajtódísz

ajtódíszek textilből

Textil ajtódíszek
A lakótelepi háttér miatt elnézést kérek! Ténykedésemet egy hajléktalan így is furán figyelte...
Minden jót!
Pöttöm

Nincsenek megjegyzések: