“Ne rohanj, és ne emészd magad. Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.” (Walter Hagen)

2011. június 18., szombat

Ilyen az élet!

Van úgy az életben, hogy amire legjobban vágyik az ember, pont az az egyetlen egy dolog amit leginkább szeretne az nem lehet soha az övé..Akitől legkevésbé várnád pont az az ember bánt meg nagyon téged vagy éppen ellenkezőleg, akit nem annyira kedvelsz az lesz számodra a vigasz, az mond olyasmit ami az egész életedet megváltoztatja. És olyan is lehet, hogy amit leginkább szeretnél, tervezel, éjjel-nappal dolgozol hogy megvalósítsd hirtelen teljesen mellékessé vállik, mert valami történik amire esetleg nem számítottál..Vagy egy nap olyan emberekkel találkozol, akik ugyanolyanok mint te és lehet hogy addig is ott voltak csak nem vetted őket észre, lefoglalt a saját életed, más dolgod volt és rájössz hogy milyen jó is velük! Esetleg megvilágosodsz hogy a te problémáid milyen pinduriak és mégis csak panasz ömlik a szádon, holott akinek tényleg gondja van csak mosolyog! És vannak olyan napok, amikor ezt mind észreveszed mert  egy kicsit jobban odafigyelsz másokra és a környezetedre! Biztos mindenkivel előfordul hogy egy napon minden összeomlik egy perc alatt, de aztán másnap ha fölébred, újra terveket sző, talán nagyobbakat mint előtte! Ilyen ez az élet és ilyen az ember a maga gyengeségével és gyarlóságával...
Nem is szaporítom a szót ! Újabb képekkel rukkolok ki, mint ahogy ígértem is! És mint rosszabb napokon általában, csak remélni tudom, hogy nem csak én nézegetem ezt a blogot! Ha itt vagy, drága olvasóm, adj jelet, hogy tudjam nem vagyok egyedül a világban!
Mokesz

Piri, a paripa

Billy 
A mai nap szereplői tehát ők lennének! Mokesz, a monoklis állatka, Piri a paripa és Billy, a sálat viselő őrült tehén! Mindannyian gyönyörűszép és vidám textilből készültek, itt-ott egy kis filccel és fonallal megbolondítva!
Holnap újabb textilfigurákkal jelentkezem, megújult erővel és újabb tervekkel remélhetőleg!
Puszi:Pöti

Nincsenek megjegyzések: